Martha Stewart oldalán találtam ezt a csonthéjas gyümölcsökből készült gyönyörű koszorút – őszre és télre is nagyon jól mutat, esetleg a karácsonyi időszak közeledtével lecserélném a barnás masnit egy pirosabbra vagy zöldre, és kész is :) Van rajta dió, tmogyoró, mandula – minden héjastul. Sajnos nem egy évelő koszorú, mert szerintem egy idő után megeszik a zsizsikek, de megéri a melót. A teljes leírás itt található hozzá – koszorúalapra kell ragasztópisztollyal rögzíteni, szakaszosan haladva: először a nagyobb diók kerülnek fel, aztán a mogyoró és a mandula a kisebb résekbe.
Hozzászólások
Szólj hozzá!
Házszabály
Ha új hozzászóló vagy, az első hozzászólásod moderálás alá kerül, és az elfogadásig nem publikus. A visszatérő hozzászólók bejegyzései automatikusan megjelennek.
A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)
kkatinka mondta
Holnap szeretném elkészíteni. Adjatok tanácsot, hogy mivel töröljem át, hogy ilyen szépek legyenek a diók? Nekem kicsit csúnyák, megtörölgettem de nem szépek:( Fújjak rá valamit? Köszi!
VaniliaHime mondta
Ez nagyon tetszik, szerintem megcsinálom:) Viszont nem egészbe fogom feltenni a koszorúalapra, hanem kibelezve, csak az egyik felüket (remélem megoldható), így a zsizsik-támadást is elkerülöm, és meg is lesz az alapanyag a hétvégi sütikhez.
GKriszti mondta
Eszembe jutottál:
https://itsahouse.blogspot.com/2011/09/i-pinterest.html :-)))