Ezt a finomságot ettük Boriéknál az olajkóstolón. A legjobb, hogy semmi extra hozzávaló nem kell hozzá, bármikor elérhető mindegyik, a kombináció mégis különleges. A meghámozott, felkarikázott narancsot kevés fahéjjal és apróra vágott mentával megszórjuk, majd meglocsoljuk olívaolajjal (erre a kedvenc Uniolivám került). Azt is megtudtam, hogy a legjobb, leglédúsabb narancsok azok, amiknek mintha kis köldöke lenne az alján, és úgy tűnik, hogy picike narancsok nőnek benne, és a színük is inkább sárgás mint narancsos. Ha ilyen narancsból készítjük a salátát, az olívaolaj és a narancs leve fantasztikus dresszinget alkot, amit aztán kenyérrel remekül ki lehet tunkolni.
Hozzászólások
Szólj hozzá!
Házszabály
Ha új hozzászóló vagy, az első hozzászólásod moderálás alá kerül, és az elfogadásig nem publikus. A visszatérő hozzászólók bejegyzései automatikusan megjelennek.
A kedvesség és a tolerancia alapvető errefelé. Ha úgy érzed, hogy a hozzászólásod nem olyan hangvételben íródott, ami ennek megfelel, inkább ne küldd el. Fenntartom a jogot a személyeskedő, rasszista, bunkó, stb. hozzászólások moderálására. Köszi a megértést. :)
gyongy-szirom mondta
Micsoda színek!!!